Gammeldags pandekager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æggene sammen med mel, salt og sukker.
Tilsæt mælken lidt af gangen og pisk godt så der ikke er klumper.
Dejen skal have tykkelse ca. som en milkshake.
Pisk 2 spsk olie i til sidst.
Hvis dejen er for tyk bliver pandekagerne også tykke, så man må prøve sig lidt frem.
Pandekagedej har godt af at hvile en halv time før pandekagerne bages, så bliver resultatet bedst.
På en god pande kommes lidt olie eller smør og der hældes dej på så det kan dække panden ved at vippe den i forskellige retninger. Pandekagen bages til den begynder at være lysebrun, den må ikke blive sort- så er varmen for høj. Vend den hurtig med en paletkniv- eller måske i luften hvis du tør! Læg pandekagerne ovenpå hinanden og dæk med stanniol så de ikke bliver kolde. De kan også lunes i ovnen inden de skal spises. |
|
Opskriften er vist 1079573 gange,
og udskrevet 19836 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (596 stemmer) |
|
Kommentarer Nadia - 2018-08-25 09:17:56 Det er en god opskrift hvis man ved hvordan man blander tingene til sidst. God opskrift uden klumper. Jeg bruger også ekstra mælk. Torben - 2018-07-21 18:50:16 God opskrift. Jeg pifter den op med lidt bagepulver og vaniljesukker. Moms.!! anonym - 2018-07-04 15:28:22 Ultimative nemmeste opskrift og gør man det rigtigt er der ALDRIG klumper i. Ligesom en opbragt sovs. Smagen kan man selv varierer😊 Kaylina - 2017-09-14 10:22:37 Jeg bryder mig ikke om disse pandekager.... De minder mere om madpandekager end normale pandekager(dessert) Men de smager meget fint. Melizza - 2017-07-26 15:50:36 Rigtig god opskrift Thilde - 2017-04-04 17:55:41 Supergode men der skal lige lidt mere mælk i. Jeg bruger desuden ikke sødmælk :) anonym - 2016-10-15 07:53:01 Rigtig gode pandekager men man kunne godt komme lidt mere sukker i Mette - 2016-05-22 15:31:16 Smager rigtig god pandekager uulla♥? Winnie - 2016-02-27 19:59:47 Kommer lidt vanilje sukker i og lidt hvidt øl.. så smager de super godt. Dog kommer jeg ekstra mælk i undervejs Mie - 2016-02-14 18:26:03 Har lige læst kommentarende og altså nu har man jo også lov til selv at tænke hvis dejen ser tyk så kommer sgu da bare noget mere mælk i og hvis man vil ha vanilje i så er det også let at tilføje jeg tilføjede det selv da jeg ellers fik noget tørre pandekager ud af det men ellers bare en fantastisk dej uden specielt meget fedt stof eller sukker Mie - 2016-02-14 18:21:45 Mega gode og også mere sunde pandekager forhold til mange andre pandekagerne. De er simpethen fantastiske 5 stjerner her fra. Alexander - 2016-01-16 11:45:29 Jeg vil prøve at lave dem og vi alle fire her hjemme håber at de smager godt Maja - 2014-12-30 10:51:47 Jeg vil prøve at lave dem. Min lillebror spiser alt hvad der er på bordet. Tine - 2014-10-19 17:57:28 Jeg synes pandekager/dejen var en anelse til den tykke side. Jeg fortyndede med 1 dl sødmælk. Meget bedre resultat. Men ellers, dejlig smag. værslev - 2014-10-14 09:19:00 hej pandekagerne ser lækrer ud det vil jeg prøve en gang P - 2014-10-01 12:05:30 Lorte opskrift!!! Det er jo umuligt at få rørt ud i mælken når melet skal i først.. Lad være at komme mel i før til sidst, der kommer sgu ikk epandekager ud af det her. Inge - 2014-09-18 09:42:30 Efter min mening er der alt for lidt mælk i opskriften. Prøv at doble mængden af mælk, behøver ikke være sødmælk, og tilsæt 2 tsk vaniljesukker, så bliver pandekagerne helt perfekte og lækre bløde. Mads - 2014-09-12 15:52:11 Super. Men vær opmærksom på at den første pandekage bliver altid fedtet i smagen. Men super lækker opskrift anonym - 2014-06-05 00:33:38 Hvis man er til salt anonym - 2014-06-05 00:33:22 Super læker madpandekage. anonym - 2014-03-04 16:58:51 det er sgu den mest idiotiske opskrift til dato. Mel og æg bliver stift og kravler op af håndmixeren. jens fra herning - 2014-02-21 19:22:58 det var jo dejligt mums... Natacha - 2014-02-02 17:30:09 Kardamomme og vanille sukker helt sikkert et hit. Lidt af olien kan nemt undværes anonym - 2013-12-05 14:15:51 Det her er en okay god opskrift side der er nogle okay fine opskrifter i den og der er ret så mange ting her inde der er helt fine og de er gode til at gøre det meget nemt for folk det kan både være voksne og alle små som store børn der laver det det er jo godt ses:) Gab og Dani a/s - 2013-09-22 15:02:42 den smager meget godt især hvis man putter blåbærsirup i :) Christine - 2013-08-24 09:46:41 Hej! Nu har jeg efterhånden lavet denne opskrift over 10 gange - og jeg synes man skal putte 1 1/2 spsk vaniliesukker i. Så bliver de utrolig lækre, og man kan sagtens smage forskel! :-) anonym - 2013-07-08 16:05:21 ALT for stive og tørre! Et æg mindre og lidt mere mælk.. Og så smager de ikke af noget, der skal kardemomme og vanille i Frankie boy - 2013-06-25 13:45:12 vil lave dem nu da der ikke er øl i dem Anna - 2013-06-20 21:06:36 hvormange æg bør ca. bruges hvis man laver en portion til 10? Efter jeres mening :) Fatima - 2013-04-14 22:06:33 Lækre pandekager! Jeg kom dog 1 spsk. sukker samt 1 tsk. vaniliesukker i, som nogle andre også har foreslået. Mine børn og jeg var vilde med dem. Tak for opskriften! :) anonym - 2013-04-10 12:19:12 Jeg glæder mig til at smage dem Jessica - 2013-03-12 17:10:15 Lidt vaniljesukker og så er de perfekte! Karina - 2013-02-20 15:54:27 Mangler kardemomme og vanillesukker, men kun hvis de skal bruges til dessert;-) anonym - 2013-01-28 13:52:45 Der ku godt lige stå hvormange pandekager det cirka blev til ;) todd - 2012-11-20 18:12:28 glæder mig har nemerlig mad-dag :-p David - 2012-11-17 00:53:40 Kedelige og mangler vanilie og Anders - 2012-11-16 02:38:50 Forstyrrende kommentarer... Der skal ikke vaniljesukker i pandekager!!!!! Victoria - 2012-09-08 19:25:44 SKØN opskrift! nomnomnom anonym - 2012-08-27 18:16:39 Der skal 2 tsk vaniliesukker i så er de verdenssklasse Rikke - 2012-08-22 18:53:40 Jeg fik 12 stk. ud af en portion En - 2012-07-12 19:09:40 Put evt lidt øl i det gør den mere let i det!(-: Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne