Mors brownies
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smør og chokoladen i en gryde ved middel varme og lad det køle
Pisk æg og sukker helt lysegult med en elmikser og bland mel kakao og valnødder i æg og sukker
Vend chokoladeblandingen i og kom dejen i en smurt bradepande
Bag kagen midt i ovnen i ca. 175 grader i 25-30 minutter.
|
|
Opskriften er vist 19702 gange,
og udskrevet 510 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (46 stemmer) |
|
Kommentarer super bageren - 2013-03-02 13:24:46 rigtig god og når jeg laver den sprækker den ikke anonym - 2012-01-18 20:17:32 tag og put 50 g hakket hvid chokolade i og 100 g smeltet mørk choko, det gir den lige et anderledes touch! Anna - 2007-04-23 15:22:20 SUPER lækker!!! bageren - 2007-01-27 13:10:52 hov, det er da den fra karolines, den er god, prøv med chokolade stykker iastedet for nødder... mums anonym - 2005-01-01 01:01:01 Overfladen skal da sprække... Carina - 2005-01-01 01:01:01 Synd at overflade sprækker. Ellers en helt vidunderlig og luftig kage Børn - 2005-01-01 01:01:01 Med UDEN nødder... skal den ha et 10-tal! anonym - 2005-01-01 01:01:01 kagen er rigtig dejlig blød som den skal være |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne