Dyreragout 04
Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Hanne Indsendt : Red : |
|
|
kødet brunes i smør eller olie, grøntsagerne tilsættes, salt, peber,3-4 dl rødvin og lidt bouillon, koges mørt (ca.1½ time)jævnes, smages til - til sidst som prikken over i'et tilsættes en lille dåse madagaskarpeber.
Tips: Denne ret kan selvfølgelig laves uden madagaskarpeber - men det har så stor virkning, at jeg vil sige, det er en flad fornemmelse uden |
|
Opskriften er vist 22590 gange,
og udskrevet 615 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne