Dyreragout 04

Dyreragout 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Hanne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 dyrekød (bov eller halskød/ribben)
 smør/olie
 gulerødder
 porre
 løg
 rødvin
 salt
 peber
 jævning
 fløde
 kulør
 madagaskarpeber
 
Opskrift:
kødet brunes i smør eller olie, grøntsagerne tilsættes, salt, peber,3-4 dl rødvin og lidt bouillon, koges mørt (ca.1½ time)jævnes, smages til - til sidst som prikken over i'et tilsættes en lille dåse madagaskarpeber.

Tips:

Denne ret kan selvfølgelig laves uden madagaskarpeber - men det har så stor virkning, at jeg vil sige, det er en flad fornemmelse uden





karakterer:
Opskriften er vist 22590 gange,
og udskrevet 615 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu