Canadisk nøddekage
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Oprindelsesland : Canada Indsendt : |
|
|
Sigt mel, bagepulver og kanel sammen og bland de hakkede nøddekerner i.
Rør smør og sukker hvidt og luftigt og rør æggene i et ad gangen.
Rør melblandingen i skiftevis med mælken.
Vend terninger af skrællet æble og rosiner i dejen og fyld den i en velsmurt og raspdrysset kageform.
Bag kagen ved 170 grader i ca. 1 time og prøv med en strikkepind om den er gennembagt i midten.
Bred glasur af æggehvide og flormelis på den afkølede kage og pynt med cocktailbær.
|
|
Opskriften er vist 18178 gange,
og udskrevet 434 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Nicki - 2013-06-01 14:30:45 Utrolig lækker kage, er også rigtig god med jordbær på toppen:) Baghu - 2011-03-17 08:20:47 Nuka du skal bare hælde mere flormelis i end vand... så skal det nok blive til en glasur nuka - 2010-01-12 12:37:40 til glasur hvor meget formelis skal der være ??? har lyst til at bage det.....! daniel - 2005-01-01 01:01:01 den er rigtig god pernille - 2005-01-01 01:01:01 lyder lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne