Semuljeknödler, houskové knedlíky
Oprindelsesland : Tjekkiet Indsendt : Red : |
|
|
Franskbrødet afskorpes skæres i terninger og ristes på panden i lidt smør. I en skål blandes mel, æg, mælk og 1 tsk salt. Dejen skal være relativt tynd, og bearbejdes godt med en ske (gerne et par timer før kogningen). Brødterningerne afkøles og vendes heri inden dejen stilles til hvile i 1/2 times tid. Derfter formes den til 3 aflange brød (5-6 cm i diameter) på et meldrysset bord (formes med våde hænder). Koges i vand 20-25 minutter. Løftes op skæres i 1 1/2 cm tykke skiver med en tråd.
Spises som tilbehør til kød og sovs. |
|
Opskriften er vist 10450 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne