Semuljeknödler, houskové knedlíky

Semuljeknödler, houskové knedlíky, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Oprindelsesland : Tjekkiet

TjekkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.semuljemel
1 æg
2.5 dl.mælk
1 tsk.salt
200 g.franskbrød (uden skorper og kerner)
2 tsk.smør
1 tsk.salt
 vand til kogning
 
Opskrift:
Franskbrødet afskorpes skæres i terninger og ristes på panden i lidt smør. I en skål blandes mel, æg, mælk og 1 tsk salt. Dejen skal være relativt tynd, og bearbejdes godt med en ske (gerne et par timer før kogningen). Brødterningerne afkøles og vendes heri inden dejen stilles til hvile i 1/2 times tid. Derfter formes den til 3 aflange brød (5-6 cm i diameter) på et meldrysset bord (formes med våde hænder). Koges i vand 20-25 minutter. Løftes op skæres i 1 1/2 cm tykke skiver med en tråd.

Spises som tilbehør til kød og sovs.





karakterer:
Opskriften er vist 10450 gange,
og udskrevet 192 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu