Sardinpostej (tjekkisk) Sardinková pomazánka
Hovedingrediens : SildeFisk - Sardin - Sardiner Oprindelsesland : Tjekkiet Indsendt : Red : |
|
|
Læg sardiner i en stenmorter eller en kraftig skål sammen med de finthakkede skalotteløg og smør. Stød dette sammen i en morter med støderen eller i skålen med en træske til blandingen er helt fintkornet som en puré. Tilsæt derpå citronsaften, salt & peber.
Bør lægges i køleskabet mindst 1/2 time før serveringen. Sardinpostej smøres på brødet og pyntes med citronskiver. Forslag til drikkevarer: Øl. |
|
Opskriften er vist 11125 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne