Stegt, kogt klipfisk med grøn peber og syltet rød peber

Stegt, kogt klipfisk med grøn peber og syltet rød peber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 skiverbrød
200 g.klipfisk
3 dl.mælk
2 røde peberfrugter
1 grøn peberfrugt eller små søde grønne chili
0.5 citron Skal heraf
1 dl.olivenolie
 Salt
 chilipulver
 
Opskrift:
Læg klipfisken i koldt vand i 24 timer, men skift vandet hver 6. time. Herefter koges den i mælk i ca. 3 min. og afkøles. Under grillen grilleres de røde peberfrugter og pilles fri for skind. Herefter skæres de i strimler og svitses langsomt i en gryde med lidt olivenolie, indtil de er møre. Smag til med lidt salt. Hold dem lune og skær den grønne peberfrugt i meget tynde strimler. Riv citronskal henover.

Rist brødet på begge sider.

Skær klipfisken i 4 små stykker og steg dem hurtigt på en pande i lidt olivenolie.

På brødskiverne kommes først rød peber og den varme klipfisk. Drys med lidt chili og til sidst strimlerne af grøn peber





karakterer:
Opskriften er vist 12333 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu