Stegt, kogt klipfisk med grøn peber og syltet rød peber
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk Indsendt : |
|
|
Læg klipfisken i koldt vand i 24 timer, men skift vandet hver 6. time. Herefter koges den i mælk i ca. 3 min. og afkøles. Under grillen grilleres de røde peberfrugter og pilles fri for skind. Herefter skæres de i strimler og svitses langsomt i en gryde med lidt olivenolie, indtil de er møre. Smag til med lidt salt. Hold dem lune og skær den grønne peberfrugt i meget tynde strimler. Riv citronskal henover.
Rist brødet på begge sider. Skær klipfisken i 4 små stykker og steg dem hurtigt på en pande i lidt olivenolie. På brødskiverne kommes først rød peber og den varme klipfisk. Drys med lidt chili og til sidst strimlerne af grøn peber |
|
Opskriften er vist 12333 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne