Spansk klipfisk
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk Oprindelsesland : Spanien Indsendt : |
|
|
Klipfisken udvandes i et døgn - skift vand et par gange.
Skær klipfisken i strimler som pommes frites. Skær løg og kartofler i skiver. Læg skiftevis lag af fisk, kartofler og løg i en kasserolle. Hæld tomatpuré ved og drys med en anelse cayennepeber. Pas på, at ingen chilifrø kommer med i gryden - fjern chilien før serveringen. Hæld 4 dl vand og olie ved og kog en halv times tid ved svag varme. Skær tomaterne i kvarter og læg dem ved. Lad gryden koge yderligere ti - tolv minutter. Servér rygende varm med baguette/flüte til. Den portugiseske hvidvin - Vino Verde er selvskreven. |
|
Opskriften er vist 15248 gange,
og udskrevet 303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-03-31 10:49:28 1 fed hvidløg i hakket, og den er bare super. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne