Klipfisk, løg og kartofler bagt i ovn
Indsendt : |
|
|
Vand fisken ud og kog den op og lad den trække som ovenfor. Skræl kartoflerne og løg og skær dem i mindre stykker. Pluk fiskekødet fra benet, fjern brusk og skind.
Sautér løg og kartofler let på en pande i olivenolie. Kom hvedemel på. Hæld hvidvin på og kog ind til det halve. Bland fiskekød, mælk og fløde i. Fordel blandingen i et ildfast fad. Krydr med salt og peber undervejs og list laurbladene ned i. Kom rasp eller brødkrummer på toppen. Bag retten gylden 30-40 minutter ved 200 grader. Drys persille over. Giv brød til og spis straks. |
|
Opskriften er vist 18810 gange,
og udskrevet 389 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Petersen - 2013-11-22 00:13:57 Hvad betyder: "lad den trække som ovenfor"? hdj-grenaa - 2011-12-22 12:50:53 Jeg synes der mangler noget i opskriften, i det mindste for en nybegynder i klipfisk.Jeg fik af min fiskehandler at vide, at fisken skulle udvandes 2-3timer, jeg uvandede og skiftede vand nogle gange ca. 5timer. Og så skal den "trække som ovenfor" HVOR?? retten blev temmelig uspiselig, SALT. Men man kunne godt smage, at den ville have været super med meget mindre salt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne