Klipfisk
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Skyl klipfisken i flere hold koldt vand og læg den i koldt vand natten over. Skift gerne vandet et par gange. Skær klipfisken i passende portionsstykker og kog den i vand, der lige dækker, i 20 min. Anret fisken på et varmt fad, og server den med tilbehøret.
|
|
Opskriften er vist 27422 gange,
og udskrevet 590 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik M - 2020-08-12 06:50:01 Synes der hører sprøde bacontern til, samt rødbeder ligeledes i tern. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne