And tillavet dagen før næsten
Hovedingrediens : And - And hel Indsendt af : Jonny Indsendt : |
|
|
Kog Anden 1½ time på ryggen, lad Anden stå og blive kold i vandet, tag den forsigtig op, og skær den ud, sæt den delt i bradepanden med suppefedt over og kraften ved, drys med salt, så får man aldrig en sej And.
Den kan selvfølgelig også deles og kommes i fryseren til man skal bruge den. Tips: Jeg bruger selv det system, efter jeg engang fik en del gamle Ænder. Det har ikke mislykkes i 25 År. |
|
Opskriften er vist 16957 gange,
og udskrevet 283 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Jonny - 2009-12-25 22:03:09 Når du koger anden, kom da æbler og svedsker ved. Anden skæres ud og fryses ned i bradpanden, stegetiden når den tages op, og sættes direkte i ovnen er en time til 1½ anonym - 2008-01-24 15:23:25 Hvor lang tid skal den have i ovnen og ved hvor mange grader ? Venlig hilsen Marianne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne