And tillavet dagen før næsten

And tillavet dagen før næsten, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - And hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jonny

Indsendt :     

Ingredienser:
 And
1 l.vand
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Kog Anden 1½ time på ryggen, lad Anden stå og blive kold i vandet, tag den forsigtig op, og skær den ud, sæt den delt i bradepanden med suppefedt over og kraften ved, drys med salt, så får man aldrig en sej And.

Den kan selvfølgelig også deles og kommes i fryseren til man skal bruge den.

Tips:

Jeg bruger selv det system, efter jeg engang fik en del gamle Ænder. Det har ikke mislykkes i 25 År.





karakterer:
Opskriften er vist 17131 gange,
og udskrevet 283 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-25 22:03:09
Når du koger anden, kom da æbler og svedsker ved. Anden skæres ud og fryses ned i bradpanden, stegetiden når den tages op, og sættes direkte i ovnen er en time til 1½

  -   2008-01-24 15:23:25
Hvor lang tid skal den have i ovnen og ved hvor mange grader ? Venlig hilsen Marianne.