Farmad
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Karen Indsendt : |
|
|
Tænd ovnen på 250 grader.
Kog ægget så det bliver blødkogt Når brødet er færdigt og lysebrunt tager du det ud og lægger hamburgerryg på Lad ægget køle lidt af når det er færdigt. Skær ægget over på langs og læg de to æggeskiver på brødet retten serveres med lidt salt og peber |
|
Opskriften er vist 30418 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Lone Lund - 2010-06-01 15:43:45 Er nok smukkere med et pocheret æg, lidt worchestershiresovs og salt og peber Peter - 2007-11-16 00:27:11 Når brødet er færdig med? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne