Skorzonesuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Skorzonerrod Indsendt : |
|
|
Skorzonerrødderne børstes rene, koges 5 minutter i vand tilsat lidt eddike, flås eller pilles som kartofler.
Delesv evt. i mindre mundrette stykker.
Koges møre i vand med salt eller mælk. Smelt smørret, kom melet i og bag det sammen med vand eller bouillon. Tilsæt derefter terning og vand. Lad suppen koge igennem 5 min. Hæld piskefløde i og varm suppen op til kogepunktet. Smag til med salt og peber. Kom skorzonerrødderne i til sidst. |
|
Opskriften er vist 19990 gange,
og udskrevet 353 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne