Couscouspostej

Couscouspostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Couscous - Cous Cous

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
50 g.løg
1 fedhvidløg
150 g.champignon
1 tsk.olie til stegning
75 g.tilberedt couscous
75 g.hytteost
1 æg
1 tsk.frisk timian
 salt
 peber
 
Opskrift:
Start med at hakke løg og hvidløg fint og skære champignon i kvarte stykker. varm en pande op med fedtstoffet. steg løgene et par min. til de har taget farve. tilsæt svampene og steg et par minutter mere. kom det over i en skål og afkøl, blandes derefter med couscous,hytteost, æg og timian. Rør godt rundt og krydremed salt o peber.

Hæld farsen i en ildfast form og bag den ved 200 grader ca. 40 min.

Server postejen lun: gerne med en salat eller råkost til





karakterer:
Opskriften er vist 7389 gange,
og udskrevet 157 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu