Thai suppe fra Hua Hin
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Thailand Indsendt af : Heidi Indsendt : |
|
|
Kyllingen koges i en stor gryde i ca. 2 timer.
Kyllingekødet pilles fra benet og suppen fra kyllingen sies og tilsættes alle ingredienserne undtagen det pillede kyllingekød.
Dette koger i ca. 1/2 til 1/1 time.
Suppen sies derefter og kommes tilbage i gryden hvor der tilsættes kyllingekød. Ønskes en stærkere suppe smages til med yderligger salt og chilipulver. Tips: Serveres med flutes og smør. |
|
Opskriften er vist 30187 gange,
og udskrevet 678 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik - 2011-01-31 16:56:18 Hvor meget væske skal der til? palle - 2009-05-11 19:12:16 tag lidt advokato i clara - 2007-01-30 14:44:43 uhm den er god anonym - 2005-01-01 01:01:01 Suppen bliver endnu bedre, hvis der tilsættes lidt Oscars hønsebouillon |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne