Citronkage med birkes
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Penerelle Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sukker og smør røres blødt og æggene røres i 1 ad gangen.
Mel, bagepulver, birkes og citronskal blandes og vendes i dejen sammen med mælken.
Dejen kommes i en velsmurt, raspdrysset form ca. 22cm Ø, (springform).
Bages ved 175 grader C. alm. ovn nederst i ovnen i 35 minutter. Tjek med en træpind om kagen er gennembagt. Lad den afkøle på en bagerist. Kan serveres lun eller kold. Holder sig et par dage. Tips: En god kage at bage dagen før. Den "sætter sig" faktisk, ved opbevaring i lukket beholder. |
|
Opskriften er vist 38527 gange,
og udskrevet 803 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-07-31 19:54:21 Jeg laver den med en lækker glassur, hvor jeg koger citron og lys sirup sammen. AKH - 2005-01-01 01:01:01 Bagt også med saften fra citronen,- bageform 20 cm + 30 min. i ovnen, Rigtig god !!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne