Kanelmuffins med kærnemælk og kaffeglasur

Kanelmuffins med kærnemælk og kaffeglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 12 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Kanelmuffins med kærnemælk og kaffeglasur, billede 4 Kanelmuffins med kærnemælk og kaffeglasur, billede 1 Kanelmuffins med kærnemælk og kaffeglasur, billede 2 Kanelmuffins med kærnemælk og kaffeglasur, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
60 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Kaffeglasur:
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
60 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
0.5 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.25 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
1 spsk. Kaffe færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Den smeltede smør og sukker røres sammen. Mælken røres i. De øvrige ingredienser tilsættes.

Hæld dejen i muffinsforme, knapt 2/3 op. Bag muffinens på midterste rille ved 200 grader C. alm. ovn i 20 minutter.

Kaffeglasuren røres sammen i en gryde over varmen og smøres på, når kagen er afkølet.





karakterer:
Opskriften er vist 5190 gange,
og udskrevet 123 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9901 (2357 kcal)
KJ pr. stk. 825 (196 kcal)
Vægt ialt 808 gram
Vægt pr. stk. 67 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1224 KJ (291 kcal)
Protein 3.5 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 52.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu