Champignonsuppe med frisk chili

Champignonsuppe med frisk chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : turboniels

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.champignon
25 g.smør
2 finthakkede skalotteløg
0.5 fedhvidløg
1 finthakket grøn peberfrugt
1 finthakket frisk rød chili (uden kerner)
2 spsk.hvedemel
1.25 l.hønsebouillon/fond
 salt
 hvid peber
1.5 dl.piskefløde
1-2 spsk.friskpresset citronsaft
 evt.1-2 spsk. tør hvidvin
 
Opskrift:
Hak løg, hvidløg, peberfugt og chili meget fint. Svits løg, hvidløg, peberfugt og chili i smørret til løgene er klare. Drys mel over og rør, til melet har opsuget alt smørret. Tilsæt den kogende bouillon/fond lidt efter lidt under konstant omrøring, til der ikke er flere klumper og lad det koge ved svag varme. Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver. Tilsæt champignonskiverne. Rør fløden i suppen lidt ad gangen. Lad suppen småkoge uden låg i 8-10 min.

Smag til med citronsaft, salt og hvid peber, og evt. hvidvin.

Giv Flutes til.

Tips:

Serveres med flute

Suppen kan godt virke lidt tung, og kan derfor udmærket bruges som natmad.





karakterer:
Opskriften er vist 14054 gange,
og udskrevet 517 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu