Champignonsuppe med frisk chili
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt af : turboniels Indsendt : Red : |
|
|
Hak løg, hvidløg, peberfugt og chili meget fint. Svits løg, hvidløg, peberfugt og chili i smørret til løgene er klare. Drys mel over og rør, til melet har opsuget alt smørret. Tilsæt den kogende bouillon/fond lidt efter lidt under konstant omrøring, til der ikke er flere klumper og lad det koge ved svag varme. Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver. Tilsæt champignonskiverne. Rør fløden i suppen lidt ad gangen.
Lad suppen småkoge uden låg i 8-10 min.
Smag til med citronsaft, salt og hvid peber, og evt. hvidvin. Giv Flutes til. Tips: Serveres med flute Suppen kan godt virke lidt tung, og kan derfor udmærket bruges som natmad. |
|
Opskriften er vist 14054 gange,
og udskrevet 517 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne