Rabarbertærte med havregryn
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rabarber skæres i fine skiver. Kommes i smurt ovnfast fad.
Sukker strøs over.
Havregryn, smør og brun farin blandes til smulderdej drysses over rabarberne.
Bages ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter.
|
|
Opskriften er vist 132182 gange,
og udskrevet 2836 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (37 stemmer) |
|
Kommentarer Kai - 2016-08-07 20:32:47 Jeg har fulgt opskriften til punkt og prikke. Forholdet mellem smør og havregryn er forkert. Det sejlede med smør i bunden af tærten. Det smager fint, men mindre smør, eller mere havregryn. Desuden er det unødvendigt med 225 grader på ovnen. Jeg måtte tage min tærte ud 5 min. før tid, for at den ikke blev brændt. 180 - 200 grader er rigelig varme. Anne Grete - 2013-05-09 14:45:17 Istedet for farin kan man bruge kanel blandet med rørsukker. Fru Rasmussen - 2012-06-18 23:47:30 Min svigersøn var vild med kagen - men mit barnebarn syntes den var for sur.... Tænkte, om man kunne lægge rabarbergrød i bunden? Prøver det næste gang. Henriette - 2008-11-08 15:01:34 Lækker tærte, men jeg synes der er for lidt smuldredej i forhold til rabarber. Den er let for børn at lave men min søn synes den er for sur, så vi tilsætter lidt ekstra sukker og giver forøvrigt rabarberne et lille opkog så de er mere møre- Henriette - 2008-11-08 14:56:27 Jeg synes der er for lidt smuldredej i forhold til rabarber. En rigtig god og frisk kage, uhm! Jakob - 2008-05-14 20:50:35 Den er bare supernem at lave og smager dejligt. Lidt kokus gør også godt. anonym - 2005-01-01 01:01:01 jeg lavede den også med æbler og tilføjede kanel anonym - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig dejlig og nem rabarbertærte også sjov for børn at lave anonym - 2005-01-01 01:01:01 Kog evt. rabarberne lidt først. Kan også laves med en blanding af jordbær og rabarber, brug så lidt mindre sukker. anonym - 2005-01-01 01:01:01 dejlig rabarbertærte - især med flødeskum eller creme fraiche |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne