Is dessert med skov bær og chokolade
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde ) Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Mette Hansen Indsendt : |
|
|
Start med at klar gøre bærrene, hvis de er frosne skal de tø lidt op evt. ved 50% i mikroovn i 2-3 min.
Når bærrene har ca. stue temp. skal de blendes med lidt mælk, og smages til med vanille sukker og essens. Det er helt op til en selv i hvilke mængder, bare det har en passende konsistens så det kan bruges som en frugt sauce.
Smelt chokolade i et van bad, brug evt. en lille skål vand varmet op i mikroovn, og skær chokoladen i små stykker, så går det hurtigere. Hvis vandet bliver for ”koldt”, kan det bare varmes igen. Lav isen til kugler og del op i talerkerne, kom den smeltet chokolade over, ved at klippe et lille huld i et hjørne. Kom Frugt saucen over og server evt. med lidt flødeskum. Tips: Man kan vælge andre typer bær. Mælken kan erstattes med fløde Prøv evt. med lidt flormelis for en lidt faster konsistens. |
|
Opskriften er vist 15307 gange,
og udskrevet 216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer sarah elsker is dessert - 2008-06-21 14:43:03 lyder dejligt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne