Lammehjerter

Lammehjerter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 lammehjerter
4-6 gulerødder
250 g.champignon
2 løg
1 ds.hakkede tomater
2.5 dl.madlavningsfløde
1 spsk.olie
2 dl.vand
2 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 chili
 cayennepeber
 
Opskrift:
Hakkede løg og champignon skåret i skiver svitses i olien. Hjerterne renses for fedt m.m., skæres i tynde ”både” og brunes i olien. Snittede gulerødder og hakkede tomater kommes i og det hele småsimrer ca. ½ time.

Fløden hældes ved, koger med og der smages til med krydderierne. Til sidst jævnes let med mel/vand.

Serveres med ris eller kartofler. Også gerne lune brød, især hvis retten krydres meget.





karakterer:
Opskriften er vist 28735 gange,
og udskrevet 787 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-06-13 09:25:18
Bare rigtig lækker, god sammensætning af ingredienserne.

  -   2016-02-05 18:27:49
Småsimre i 2 til 2,5 timer er meget bedre. :-)