Lammehjerter
Hovedingrediens : Lammekød - Lammehjerte Indsendt : Red : |
|
|
Hakkede løg og champignon skåret i skiver svitses i olien.
Hjerterne renses for fedt m.m., skæres i tynde ”både” og brunes i olien.
Snittede gulerødder og hakkede tomater kommes i og det hele småsimrer ca. ½ time.
Fløden hældes ved, koger med og der smages til med krydderierne. Til sidst jævnes let med mel/vand. Serveres med ris eller kartofler. Også gerne lune brød, især hvis retten krydres meget. |
|
Opskriften er vist 28700 gange,
og udskrevet 787 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Vendsysselgaardbutik.dk - 2017-06-13 09:25:18 Bare rigtig lækker, god sammensætning af ingredienserne. anonym - 2016-02-05 18:27:49 Småsimre i 2 til 2,5 timer er meget bedre. :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne