Kalkunfarsbrød
Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kalkunkødet røres til en god fars med: revet løg, revet hvidløg, mælk, mel, rasp, salt og peber. Skær peber frugten i små tern, og hak den friske basilikum og bladene fra persillen meget fint. Herefter vendes dette forsigtigt i, men sørg for at det alligevel bliver jævnt fordelt i farsen.
Farsbrødet bages i ca. 45 minutter ved 200 grader C.
Hertil anbefales kartofler eller pasta, samt tomatsovs. Denne laves på følgende måde: Hak et løg fint og svits dette i en kasserolle. En dåse flåede/hakkede tomater tilsættes. Endvidere krydres der med følgende: 1 fed knust hvidløg, frisk basilikum, persille, timian, salt og peber. Tilsæt ca. ½ dl. kaffefløde og lad saucen koge op. |
|
Opskriften er vist 12180 gange,
og udskrevet 290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne