Kalkunfarsbrød

Kalkunfarsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kalkunfarsbrød, billede 4 Kalkunfarsbrød, billede 1 Kalkunfarsbrød, billede 2 Kalkunfarsbrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hakket kalkunkød
1 løg
1 fedhvidløg
1 Æg
0.5 dl.mælk
1 spsk.hvedemel
1-2 spsk.rasp
1 rød peberfrugt
2 cl.whisky
 
5 stilkebredbladet persille (kruspersille kan også bruges)
 Frisk basilikum (ca. 20 blade)
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kalkunkødet røres til en god fars med: revet løg, revet hvidløg, mælk, mel, rasp, salt og peber. Skær peber frugten i små tern, og hak den friske basilikum og bladene fra persillen meget fint. Herefter vendes dette forsigtigt i, men sørg for at det alligevel bliver jævnt fordelt i farsen. Farsbrødet bages i ca. 45 minutter ved 200 grader C.

Hertil anbefales kartofler eller pasta, samt tomatsovs. Denne laves på følgende måde:
Hak et løg fint og svits dette i en kasserolle. En dåse flåede/hakkede tomater tilsættes. Endvidere krydres der med følgende: 1 fed knust hvidløg, frisk basilikum, persille, timian, salt og peber. Tilsæt ca. ½ dl. kaffefløde og lad saucen koge op.





karakterer:
Opskriften er vist 12180 gange,
og udskrevet 290 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu