Julebrygsild

Julebrygsild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : FrokostHovedingrediens : SildeFisk - Sild

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Julebrygsild, billede 4 Julebrygsild, billede 1 Julebrygsild, billede 2 Julebrygsild, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.marinerede sildefileter
1 porter
1 sneøl/julebryg
100 g.brun farin
 
 Julekrydderier:
4-5 stjerneanis
5-6 hele kardemomme
5-6 nelliker
2 kanelstænger
 hasselnøddeflager/mandelsplitter
 
Opskrift:
Bring øllene i kog og tilsæt brun farin. Smag evt. til med lidt balsamico. Kog lagen med jule-krydderierne og lad den trække, til den er kold.

Sigt lagen, tilsæt silde-fileterne og nødderne. Lad retten "trække" i minimum 24 timer.

Holdbarhed: Hele december måned, hvis det står i et rent sylte-glas





karakterer:
Opskriften er vist 24050 gange,
og udskrevet 464 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-07 14:15:17
Disse bør prøves, de er suveræne