Julebrygsild
Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bring øllene i kog og tilsæt brun farin. Smag evt. til med lidt balsamico. Kog lagen med jule-krydderierne og lad den trække, til den er kold.
Sigt lagen, tilsæt silde-fileterne og nødderne. Lad retten "trække" i minimum 24 timer. Holdbarhed: Hele december måned, hvis det står i et rent sylte-glas |
|
Opskriften er vist 24034 gange,
og udskrevet 464 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-01-07 14:15:17 Disse bør prøves, de er suveræne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne