Kylling a la Marengo
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Oprindelsesland : Algeriet Indsendt : Red : |
|
|
Del poularden i 6 - 8 stykker og brun dem i fedtstof i en sauterpande el. stegegryde.
Skold, flå og udkern tomaterne. Hak dem groft og kom dem ved kyllingen.
Tilsæt vand, hvidløg, salt og peber og lad retten stege 45 min.
Rens champignoner og perleløg, og svits svampe og løg i fedtstof i 10 min. Krydr dem med citronsaft, salt og peber. Sauter kæmperejerne i lidt fedtstof med citronsaft og evt. hvidløg. Tag de færdigstegte kyllingestykker op af panden og indkog saucen. Læg fjerkræstykkerne tilbage i saucen, tilsæt svampe og løg, og varm det hele godt igennem. Smelt imens lidt smør på panden, pisk æggene let sammen med en gaffel, hæld det på panden og lad det stivne ved svag varme. Hak persillen. Anret fjerkræragouten på et fad pyntet med rejer, røræg, basilikum og persille. |
|
Opskriften er vist 21108 gange,
og udskrevet 406 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne