Tørring af modne tomater
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Indsendt : Red : |
|
|
Tomater indeholder megen væske.
Kødfulde tomater er derfor de bedst egnede.
Tomaterne skæres i både, eller for de mindste i halve og lægges på risten med skindet nedad. Risten stilles i ovnen ved 40-50 grader, for almindelig ovn med døren på klem, i varmluftsovn se i brugsanvisningen hvad der anbefales. I en almindelig ovn sættes kun en rist i ad gangen. Tørretiden variere fra 24-36 timer afhængig af vandindhold. De er færdigtørrede, når de føles læderagtige, og når der ikke kommer fugt, hvis man bøjer dem. Tørrede tomater kan lægges i et sylteglas med en kvist rosmarin og overhældes med olivenolie. Efter 1 uge er de fine at spise til antipasto (forret) eller til madlavning i almindelighed. |
|
Opskriften er vist 13551 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer elmo - 2013-09-24 10:55:27 Alternativ opbevaring: Pakkes portionsvis i plastposer og dybfryses. Perfekt efter optøning. Kan dryppes med olie efter ønske. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne