Kalkunfarsbrød med spinat
Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød Indsendt : Red : |
|
|
Rør kalkunkødet sammen med rasp, æg, tomatpuré, timian, salt og peber. Bred farsen ud på et stykke bagepapir ca. 30 x 30 cm. Kom spinaten i en gryde og tø den op ved svag varme. Vrid den fri for væde, tilsæt hvidløg og krydr med salt og peber. Bred den afdryppede spinat oven på kalkunkødet og drys med osten. Rul ved hjælp af bagepapir farsen sammen om fyldet til en roulade. Fjern bagepapir og læg farsrouladen i et smurt ovnfast fad. Bag rouladen ved 180 grader i ca. 1 time. Varm olien på en pande og svits grønsagerne sammen med timian. Tilsæt flåede tomater og lad det simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber. Server farsroulade i skiver med ratatouille og groft brød.
|
|
Opskriften er vist 7902 gange,
og udskrevet 269 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne