Kalkunfarsbrød med spinat

Kalkunfarsbrød med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket kalkunkød
50 g.rasp
1 æg
70 g.tomatpuré
2 tsk.tørret timian
 salt
 peber
400 g.frossen spinat
1 fedfinthakket hvidløg
 salt
 peber
2 spsk.revet ost (max 18 g fedt/100 g)
 
 Ratatouille:
1 squash i skiver
1 aubergine i kvarte skiver
1 rødløg i både
1 spsk.olie til stegning
2 tsk.timian
1 ds.flåede hakkede tomater
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rør kalkunkødet sammen med rasp, æg, tomatpuré, timian, salt og peber. Bred farsen ud på et stykke bagepapir ca. 30 x 30 cm. Kom spinaten i en gryde og tø den op ved svag varme. Vrid den fri for væde, tilsæt hvidløg og krydr med salt og peber. Bred den afdryppede spinat oven på kalkunkødet og drys med osten. Rul ved hjælp af bagepapir farsen sammen om fyldet til en roulade. Fjern bagepapir og læg farsrouladen i et smurt ovnfast fad. Bag rouladen ved 180 grader i ca. 1 time. Varm olien på en pande og svits grønsagerne sammen med timian. Tilsæt flåede tomater og lad det simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber. Server farsroulade i skiver med ratatouille og groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 7901 gange,
og udskrevet 269 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu