Porrekartoffelsuppe med radise og tomat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartofler og skær dem i tern. Rens porrerne og skær dem i skiver. Løg og hvidløg skæres i tern. Svits løg, hvidløg og paprika i lidt olivenolie. Tilsæt kartofler og porrer og lad det simre i et par min.
Tilsæt vand og lad det koge i 25 min. eller indtil kartoflerne er møre. Blend suppen og smag den til med salt og peber. Hvis du ønsker en mere cremet suppe, kan du tilsætte fløde. Ved servering kan du lægge en skefuld hakket tomater og radiser på toppen. |
|
Opskriften er vist 17949 gange,
og udskrevet 809 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Laila - 2005-01-01 01:01:01 dejlig suppe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne