Porrekartoffelsuppe med radise og tomat

Porrekartoffelsuppe med radise og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 l.vand
4 porrer
1000 g.kartofler
2 løg
3 fedhvidløg
1 dl.piskefløde
2 tsk.paprika
 Salt
 peber
2 tomater uden kerner og i små tern
6 radiser små tern
 
Opskrift:
Skræl kartofler og skær dem i tern. Rens porrerne og skær dem i skiver. Løg og hvidløg skæres i tern. Svits løg, hvidløg og paprika i lidt olivenolie. Tilsæt kartofler og porrer og lad det simre i et par min.

Tilsæt vand og lad det koge i 25 min. eller indtil kartoflerne er møre.

Blend suppen og smag den til med salt og peber. Hvis du ønsker en mere cremet suppe, kan du tilsætte fløde.

Ved servering kan du lægge en skefuld hakket tomater og radiser på toppen.





karakterer:
Opskriften er vist 17989 gange,
og udskrevet 810 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
dejlig suppe