Hyllebærsuppe - Hyllebær suppe
Hovedingrediens : Bær - Hyldebær Indsendt : Red : |
|
|
Hyldebær skylles godt under løbende vand. Hyldebær, vand og krydderier bringes i kog, og koger sagte under låg i 20 minutter. Saften sies fra, sødes med sukker. Tilsæt æbler som er skrællet og skåret i mindre stykker. Lad suppen koge 3-5 minutter, så æblerne bliver møre.
Melbollerne varmes i suppen, til de stiger op til overfladen. Suppen jævnes med lidt mel. |
|
Opskriften er vist 33179 gange,
og udskrevet 580 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (17 stemmer) |
|
Kommentarer L.S. - 2013-01-31 12:20:57 Hos os bruger vi kammerjunker el. tvebakker til. anonym - 2010-09-19 14:54:53 smager også rigtig godt gedeost og æbler og lidt honning Lillemor - 2005-01-01 01:01:01 I stedet for melboller prøv da at servere suppen rygende varm og med en kold klat risengrød. Det er mums og iøvrigt mere børnevenligt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne