Vietnamesisk sur/stærk kyllingesuppe

Vietnamesisk sur/stærk kyllingesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - FjerkræSupper

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Vietnam

VietnamIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 (ca. 1.2 kg) skrabekylling
1.5 l.vand
1 gulerod
100 g.selleri
4 skalotteløg
2 fedhvidløg
1 hel chili uden kerner
1 tsk.salt
 
3 spsk.chilisauce
0.5 spsk.hvidvinseddike
2 spsk.sojasauce
0.5 tsk.sukker
0.5 tsk.citronsaft
225 g.optøet Danefrost hel spinat
0.5 ds.Rainbow bambusskud
 
 Tilbehør:
4 flutes
 
Opskrift:
Kyllingen kommes i en stor gryde. Vand, gulerod, selleri, skalotteløg, hvidløg, hel chili og salt tilsættes. Kyllingen koges under låg i ca. 45 min. Kyllingen tages op og stilles til side. Suppen koges ind uden låg i ca. 1/2 time. Suppen sies og kommes tilbage i gryden. Chilisauce, hvidvinseddike, soyasauce, sukker og citron tilsættes. Spinaten presses fri for væde og kommes i suppen sammen med bambusskud. Skind og ben fjernes fra kyllingen. Kødet skæres i mindre strimler og kommes i suppen.

Tips:

Hvis chilien koges med kerner, får man en meget stærk suppe!





karakterer:
Opskriften er vist 33527 gange,
og udskrevet 710 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-28 15:38:12
Jeg har friske spinat blade. Kan det bruges istedet for "Danefrost hel spinat" ? Skal det hakkes i mindre stykker?

  -   2011-03-09 11:03:59
Ingefær og kooriander både som pulver og frisk mangler derud over er det godt at tilsætte en wok blanding med orientalske indgridienser

  -   2009-01-17 14:00:15
Hør lige her man spiser sku ikke flütes til sådan en suppe!!! Skal der tilbehør til så er det reje chips

  -   2007-11-25 20:12:13
NICE