Hvid gazpacho

Hvid gazpacho, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Gazapcho

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
180 g.blancherede mandler
450 g.hvidt brød
1-2 fedknust hvidløg
2 æg
2.8 dl.olivenolie
1.4 dl.hvidvinseddike
 salt
 hvid peber
 
Opskrift:
Læg mandlerne i en skål, og hæld kogende vand over dem. Mandlerne ligger heri i 30-45 min. Skær skorpen af brødet, og skær det i store tern. Læg det i en skål, og dæk med 1 l koldt vand. Si vandet fra mandlerne, og put det i en blender sammen med hvidløg. Blend til en lind pasta. Tilsæt så æggene, og blend det godt igennem. Så tilsættes olien i en tynd stråle mens du blender. Vandet sies fra brødet, der blendes sammen med det øvrige, vandet gemmes. Tilsæt eddike, salt og peber, og hæld suppen op i en serveringsskål. Vandet tilsættes under konstant omrøring, til der opnås en god cremet konsistens. Stil suppen køligt i min. 4 timer, eller natten over i køleskabet. Pyntes evt. med halve vindruer før servering. Giv evt. brød til.

Tips:

Serveres gerne som forret





karakterer:
Opskriften er vist 11889 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Fantastisk god - svarer helt til forventningerne efter at have smagt den i Comares.