Hvid gazpacho
Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
|
|
Læg mandlerne i en skål, og hæld kogende vand over dem. Mandlerne ligger heri i 30-45 min. Skær skorpen af brødet, og skær det i store tern. Læg det i en skål, og dæk med 1 l koldt vand. Si vandet fra mandlerne, og put det i en blender sammen med hvidløg. Blend til en lind pasta. Tilsæt så æggene, og blend det godt igennem. Så tilsættes olien i en tynd stråle mens du blender. Vandet sies fra brødet, der blendes sammen med det øvrige, vandet gemmes. Tilsæt eddike, salt og peber, og hæld suppen op i en serveringsskål. Vandet tilsættes under konstant omrøring, til der opnås en god cremet konsistens. Stil suppen køligt i min. 4 timer, eller natten over i køleskabet. Pyntes evt. med halve vindruer før servering. Giv evt. brød til.
Tips: Serveres gerne som forret |
|
Opskriften er vist 11889 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Birte Mørup Birte.Moerup - 2005-01-01 01:01:01 Fantastisk god - svarer helt til forventningerne efter at have smagt den i Comares. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne