Lebkuchen - tyske brunkage
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Højtid: Jul Oprindelsesland : Tyskland Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg, rørsukker, havsalt og vanillekorn skummende i en stor skål. Blend mandler og hasselnødder i en foodprocessor og kom dem op i en skål. Bland nødder sammen med krydderier i en stor skål og tilsæt resten af ingredienserne. Vend forsigtigt æggemassen heri. Beklæd en bradepande (25x35 cm) med bagepapir og hæld dejen heri. Bag kagen ved 180 grader i ca. 30 min. Afkøl kagen og skær den ud i 3x3 cm terninger. Vend dem i smeltet chokolade eller spis dem naturel.
Tips: Dette er den tyske udgave af brunkage |
|
Opskriften er vist 22280 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer lisbeth - 2005-01-01 01:01:01 juleknas lene Q. Hansen - 2005-01-01 01:01:01 det er nogle gode opskrifter i har på denne side KYS LENE |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne