Lebkuchen - tyske brunkage

Lebkuchen - tyske brunkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 70 stk.

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

HøjtidJul

Oprindelsesland : Tyskland

TysklandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
200 g.rørsukker
0.5 tsk.havsalt
1 Vaniljestang
250 g.hele mandler med skal
100 g.hele hasselnødder med skal
5 Nelliker, hele ristet på en tør hed pande og blendet
0.5 tsk.Muskatnød, friskrevet
1 tsk.stødt kanel
3 spsk.honning
100 g.grofthakket mørk chokolade
0.5 citron fintrevet skal heraf
2 appelsiner fintrevet skal heraf
1 spsk.kakaopulver
100 g.hvedemel
 
Opskrift:
Pisk æg, rørsukker, havsalt og vanillekorn skummende i en stor skål. Blend mandler og hasselnødder i en foodprocessor og kom dem op i en skål. Bland nødder sammen med krydderier i en stor skål og tilsæt resten af ingredienserne. Vend forsigtigt æggemassen heri. Beklæd en bradepande (25x35 cm) med bagepapir og hæld dejen heri. Bag kagen ved 180 grader i ca. 30 min. Afkøl kagen og skær den ud i 3x3 cm terninger. Vend dem i smeltet chokolade eller spis dem naturel.

Tips:

Dette er den tyske udgave af brunkage





karakterer:
Opskriften er vist 22280 gange,
og udskrevet 337 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
juleknas

  -   2005-01-01 01:01:01
det er nogle gode opskrifter i har på denne side KYS LENE