Gittes æbletærte
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker røres, æggeblommer tilsættes et af gangen, mel og rasp tilsættes.
Til sidst vendes æggehviderne forsigtigt i.
Æblerne skrælles og skæres i snitter.
Et ildfast fad smøres med smør og drysses med rasp. Læg lagvis et lag dej og et lag æbler. Til sidst drysses med rasp på toppen. Bage ved 225 grader C i ca. 30 min. |
|
Opskriften er vist 35560 gange,
og udskrevet 691 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2012-09-24 23:13:15 Super nem og lækker! Jeg lavede den til muffins, hvor jeg anbefaler halvt så mange æbler, som rives med rivejern. Der ud over vil den være god med 1 tsk. kanel og/eller lidt groft hakket chokolade. Reguler bagetiden til 15-20 min ved 200 grader. Lea - 2005-01-01 01:01:01 Sikke dog en fantastisk æbletærte. Jeg syntes at den var træls at lave, og det sviner helt vildt. Men det er det værd. Ikke en jeg vil lave tit, men til en speciel lejlighed. Annamaria - 2005-01-01 01:01:01 kan gøres endnu bedre med lidt kanel, kardemomme og rosiner. Hvis æblerne er meget syrlige, lidt ekstra sukker over æblerne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne