Skotske æg
Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød Oprindelsesland : Skotland Indsendt : Red : |
|
|
Rør hakket kød, løg, rasp, æggeblomme, persille, salt, peber og muskatnød sammen i en skål.
Farsen deles i 4 portioner. Med både hænder pakkes en portion fars rundt om hvert æg (som er pillet), så ægget er helt omsluttet. Æggene pensles med sammenpiskede æggehvide og rulles i rasp, så de er helt dækkede. Fritureolien varmen i en tykbundet gryde. Læg æggene i olien og kog dem for jævn varme i 8 minutter, eller til de er gyldne og sprøde. Æggene tages op og afdryppes på køkkenrulle. |
|
Opskriften er vist 47476 gange,
og udskrevet 763 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Brian rene Hansen - 2016-09-12 13:44:37 Stavefejl eller hvad ?? Farsen deles i 4 portioner, Med BÅDE hænder pakkes en portion fars om det skrællede æg ! eller skal der stå ( med Begge Hænder )eller med VÅDE hænder ??mvh Brian Mig - 2016-02-24 11:15:23 Synes det er en skam at bruge hårdkogte æg. Æggene bør være "smilende". Egon H - 2009-07-02 15:58:39 Til en god frokost Er de også gode med stuvet grønlangkål... Smager bare godt... Josè - 2009-06-09 00:44:03 God ige at varme ovnen op til 200 grader, og lad dem stege færdig i ca. 15 min. Server katoffelmos, samt en god tomatsovs til. Pia - 2005-01-01 01:01:01 De er gode og have med i madkurven og nydes til en kold øl anonym - 2005-01-01 01:01:01 mads syns at den er god moi - 2005-01-01 01:01:01 er egenlig ret god og lyder mere imødekommende i forhold til haggis |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne