Skotske æg

Skotske æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød

Oprindelsesland : Skotland

SkotlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hakket kalv og flæsk
1 lilleløg, revet
2 spsk.rasp
1 æg, delt i blomme og hvide
1 spsk.persille
1 knivspidsMuskatnød, friskrevet
4 hårdkogte æg
1 ¼ dl.rasp
 salt
 peber
 olie til friturestegning
 
Opskrift:
Rør hakket kød, løg, rasp, æggeblomme, persille, salt, peber og muskatnød sammen i en skål.

Farsen deles i 4 portioner. Med både hænder pakkes en portion fars rundt om hvert æg (som er pillet), så ægget er helt omsluttet.

Æggene pensles med sammenpiskede æggehvide og rulles i rasp, så de er helt dækkede.

Fritureolien varmen i en tykbundet gryde. Læg æggene i olien og kog dem for jævn varme i 8 minutter, eller til de er gyldne og sprøde. Æggene tages op og afdryppes på køkkenrulle.





karakterer:
Opskriften er vist 47357 gange,
og udskrevet 761 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-09-12 13:44:37
Stavefejl eller hvad ?? Farsen deles i 4 portioner, Med BÅDE hænder pakkes en portion fars om det skrællede æg ! eller skal der stå ( med Begge Hænder )eller med VÅDE hænder ??mvh Brian

  -   2016-02-24 11:15:23
Synes det er en skam at bruge hårdkogte æg. Æggene bør være "smilende".

  -   2009-07-02 15:58:39
Til en god frokost Er de også gode med stuvet grønlangkål... Smager bare godt...

  -   2009-06-09 00:44:03
God ige at varme ovnen op til 200 grader, og lad dem stege færdig i ca. 15 min. Server katoffelmos, samt en god tomatsovs til.

  -   2005-01-01 01:01:01
De er gode og have med i madkurven og nydes til en kold øl

  -   2005-01-01 01:01:01
mads syns at den er god

  -   2005-01-01 01:01:01
er egenlig ret god og lyder mere imødekommende i forhold til haggis