Æg og rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : MissHotgirl Indsendt : Red : |
|
|
Man lægger et stykke salat på overkanten af et halvt stykke rugbrød, dækker rugbrødet til med æg, sætter en stor klat mayonnaise midt på æggene og dækker den til med rejer.
Så tager man to skiver agurk med en skive citron i midten, skærer halvvejs op igennem dem og sætter et ben på hver sin side af rejerne, lige bag agurken sætter man en lille dusk karse, og lige foran agurken en knivspids kaviar og en lille båd tomat. |
|
Opskriften er vist 36730 gange,
og udskrevet 392 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne