Døde frikadeller
Hovedingrediens : Svinekød - Kogt/stegt svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kødet hakkes i en kødhakker( da der ikke er ret mange der har sådan en, skæres det i mindre stykker, og køres gennem æ Foodprocessor eller blender hvis den er skarp nok.) sammen med flæsket og løget, franskbrødet udblødes i vand, trykkes af og røres i farsen sammen med æggene. Peber og salt efter behag, det er meningen at de kan spises sådan, men jeg vil nok foretrække lige at give dem en hurtig tur på panden, 1 min på hver side, der serveres stuvede bønner eller grønærter og gulerødder. og selvfølgelig kogte kartofler.
|
|
Opskriften er vist 23995 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne