Døde frikadeller

Døde frikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svinekød - Kogt/stegt svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.kogt kød
1 løg
2 æg
100 g.røget flæsk (bacon)
2 sk.franskbrød
 peber
 salt
 
Opskrift:
Kødet hakkes i en kødhakker( da der ikke er ret mange der har sådan en, skæres det i mindre stykker, og køres gennem æ Foodprocessor eller blender hvis den er skarp nok.) sammen med flæsket og løget, franskbrødet udblødes i vand, trykkes af og røres i farsen sammen med æggene. Peber og salt efter behag, det er meningen at de kan spises sådan, men jeg vil nok foretrække lige at give dem en hurtig tur på panden, 1 min på hver side, der serveres stuvede bønner eller grønærter og gulerødder. og selvfølgelig kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 23995 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu