Kyllingegryde
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Oprindelsesland : Skotland Indsendt : |
|
|
Kyllingestykkerne afpudses for fedt og tørres med lidt køkkenrulle. De gnides herefter med salt og peber.
Olien varmes i en dyb, tykbundet gryde. Halvdelen af kyllingestykkerne brunes heri for jævn varme i ca. 8 minutter. Tag kyllingestykkerne op, og brun resten af kyllingestykkerne. Læg en fjerdedel af kartoflerne i bunden af gryden, derefter en fjerdedel af løgene og så fire stykker kylling. Gentag dette, således at der afsluttes med løg. Hæld hønsebouillon og smeltet smør over. Dæk gryden med et stykke olie penslet bagepapir og læg låg på. Det hele bringes i kog, og varmen dæmpes til svag, og retten står og simre i ca. 2 timer. |
|
Opskriften er vist 49411 gange,
og udskrevet 738 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-10-14 15:34:10 Ja "stykker kylling" er som at skrive "en smule" anonym - 2008-11-28 00:34:53 Hvad betyder "stykker" kylling? Er det kyllingebryst, kyllingefilet eller hvad? Og hvad serverer man til denne ret?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne