Kyllingegryde

Kyllingegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Oprindelsesland : Skotland

SkotlandIndsendt :     

Ingredienser:
12 stykker kylling
 Salt
 peber
1 spsk.olie
1500 g.kartofler, skåret i tykke skiver
3 storeløg, skåret i tynde skiver
7.5 dl.kraftig hønsebouillon
60 g.smør, smeltet
 
Opskrift:
Kyllingestykkerne afpudses for fedt og tørres med lidt køkkenrulle. De gnides herefter med salt og peber.

Olien varmes i en dyb, tykbundet gryde. Halvdelen af kyllingestykkerne brunes heri for jævn varme i ca. 8 minutter. Tag kyllingestykkerne op, og brun resten af kyllingestykkerne.

Læg en fjerdedel af kartoflerne i bunden af gryden, derefter en fjerdedel af løgene og så fire stykker kylling. Gentag dette, således at der afsluttes med løg.

Hæld hønsebouillon og smeltet smør over. Dæk gryden med et stykke olie penslet bagepapir og læg låg på. Det hele bringes i kog, og varmen dæmpes til svag, og retten står og simre i ca. 2 timer.





karakterer:
Opskriften er vist 49339 gange,
og udskrevet 737 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-10-14 15:34:10
Ja "stykker kylling" er som at skrive "en smule"

  -   2008-11-28 00:34:53
Hvad betyder "stykker" kylling? Er det kyllingebryst, kyllingefilet eller hvad? Og hvad serverer man til denne ret??