Grønlangkål med kogt flæsk
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kog først flæskestykket i vand med salt. Skyl grønkålsbladene og kog dem 20 min. i flæskesuppen. Hæld kålen i en si til afdrypning. Tryk vandet fra, vrid kålen i hænderne som boller. Hak kålbollerne fint med en kniv. Kom kålen i en varm pande, rør fløden i lidt efter lidt. Tilsæt krydderier og hæld kålen op på et fad, læg skiver af kogeflæsk ved siden af.
I stedet for flæsk kan der bruges medisterpølse eller hamburgerryg.
Server retten med sennep, rødbeder og groft brød. |
|
Opskriften er vist 25688 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-10-24 03:04:44 Nemlig den jeg ledte efter Tak! birger - 2018-12-12 12:16:22 Kogetiden af grønkålen er angivet med 45 min. det er for lang tid - kålen bliver til mos. 20 - 25 min er rigeligt for at kålen efterfølgende har struktur og "bid". I Nordjylland bruger vi ikke tilsætning af fløde, men varmer den kogte grovhakkede kål på panden i fedt og tilsat salt og sukker. Serveres med rødbeder, sennep og kold kogt flæsk og medidterpølse. God appetit - |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne