Leverpostej (Kalv) - Den Gode
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Lars S Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smør. Tilsæt rugmel. Rør. Tilsæt mælk 1 liter af gangen. Rør.
Kør lever, spæk, hvidløg, løg og salvie igennem kødhakker. Tilsæt kryderblanding og rør godt igennem. Tilsæt dette til opbagningen. Rør. Tilsæt æg. Rør. Når massen er rørt godt sammen hældes det hele i aluforme (1 liters forme). Ovn forvarmes 170 grader. Aluforme sættes i gastrobakker, der hældes vand i gastrobakker og det hele bages i ca. 90 minutter. Bagetid kan variere meget! Kontrol efter 80 minutter er en god ide. |
|
Opskriften er vist 20057 gange,
og udskrevet 569 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (53 stemmer) |
|
Kommentarer Lis Nielsn - 2014-11-27 07:40:27 Herlig opskrift ! Jeg tror lige jeg vil dividere med 8 eller noget i den retning. Er enlig pensionist....det bliver sgu` for stor en portion til mig :-) anonym - 2012-01-15 10:13:56 Hej Hvordan gør jeg hvis jeg gerne vil fryse dem ned inden de er bagt ??? anonym - 2012-01-14 19:08:37 Hej Hvordan gør jeg hvis jeg gerne vil fryse dem ned inden de er bagt ??? lars her - 2007-05-14 12:10:49 Helt fantastisk....intet mindre :-) Pete - 2005-01-01 01:01:01 Best i ever tasted .. Well done! Jens. H - 2005-01-01 01:01:01 Giver ovenstående helt ret - Fantastisk postej kokkedrengen - 2005-01-01 01:01:01 Suveræn kalvepostej! Jon - 2005-01-01 01:01:01 Kraftig smag - God hjemmelavet smag med særpræg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne