Ørreder fra Midtjylland

Ørreder fra Midtjylland, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
4 portionsørreder
 hvedemel
 salt
 peber
 smør/margarine
 
 Tilbehør:
4 store kartofler
1 rød peber
100 g.champignon
0.25 agurk
 smør/margarine
 
 Pynt:
 citronskiver
 hakket persille
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne og skær dem i små terninger. Kog 10 min. i letsaltet vand, afdrypring i en si. Rens peberfrugter og champignon, skær i små terninger. Skræl agurken, skær i små tern. Svits kartofler, derefter peberfrugt, champignon og agurk på panden. Drys med salt og varm godt igennem. Rens ørrederne og skær dem i filetter. Vend filetterne i mel med salt og peber. Steg dem lysebrune i smør/margarine på panden.

Anret grøntsagerne på et fad, læg ørredfiletterne over. Pynt med citronskiver uden skræl og persille.





karakterer:
Opskriften er vist 21132 gange,
og udskrevet 481 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu