Midtjysk Kartoffelsuppe

Midtjysk Kartoffelsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 kartofler
1 porre
1 gulerod
1 madæble
15 g.smør/margarine
1.5 l.suppe
 salt
 peber
 persille
 purløg
4-6 sk. røget flæsk/bacon
 
Opskrift:
Skræl grøntsagerne, skær dem i små terninger. Skær porren i tynde ringe, riv æblet groft. Bind porreblade og persille til en suppevisk og kog den med i suppen. Svits grøntsagerne i smør/margarine og tilsæt suppen, kog under låg, til kartoflerne er møre. Tåg suppevisken op, og pisk suppen jævn, smag til med salt og peber. Skær flæsket i terninger, og rist det på panden. Drys flæsk og finhakket purløg over suppen.





karakterer:
Opskriften er vist 16854 gange,
og udskrevet 324 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-04-07 13:17:29
det er alt for tørt

  -   2013-11-26 09:47:27
Hej. Jeg forstår ikke helt hvad i mener med 1,5 1 suppe?

  -   2005-01-01 01:01:01
MMMMMM, lækkert med de æbler