Midtjysk Kartoffelsuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Skræl grøntsagerne, skær dem i små terninger. Skær porren i tynde ringe, riv æblet groft. Bind porreblade og persille til en suppevisk og kog den med i suppen. Svits grøntsagerne i smør/margarine og tilsæt suppen, kog under låg, til kartoflerne er møre. Tåg suppevisken op, og pisk suppen jævn, smag til med salt og peber.
Skær flæsket i terninger, og rist det på panden. Drys flæsk og finhakket purløg over suppen.
|
|
Opskriften er vist 16854 gange,
og udskrevet 324 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer bjarke - 2014-04-07 13:17:29 det er alt for tørt Hanne Madsen - 2013-11-26 09:47:27 Hej. Jeg forstår ikke helt hvad i mener med 1,5 1 suppe? Grynte Snaps - 2005-01-01 01:01:01 MMMMMM, lækkert med de æbler |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne