Tyske klumper 02
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne koges og æltes med de øvrige ting, formes til store boller, der koges i letsaltet vand i ca. 1/2 time.
Spises til groft rugbrød eller sovs af: Stegefedt plus vand og syltetøj, jævnet med kartoffelmel. Tips: Fra Syd- og Vestsjælland. |
|
Opskriften er vist 7172 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne