Tykke ærter og tynde ærter

Tykke ærter og tynde ærter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.saltet stribet flæsk
1 stor suppevisk
2 poser flækærter
 gulerødder
 kartofler
 
Opskrift:
Flæsket koges sammen med suppevisken, og ærterne koges et par timer, til de kan piskes ud, køres igennem et dørslag.

1. dag:
Lidt flæskesuppe blandes i ærterne til det har en konsistens som grød. Serveres med en stor smørklat og koldt mælk.

2. dag:
Resten af ærtegrøden - de tykke ærter - blandes med fiæskesuppen til "tynde ærter". Gulerødder og kartofler koges i. Serveres sammen med flæsk, sennep og groft rugbrød.

En dram gør godt til!

Tips:

1. dag som ærtegrød og 2. dag som ærtesuppe (vælling).





karakterer:
Opskriften er vist 6195 gange,
og udskrevet 111 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu