Tykke ærter og tynde ærter
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Flæsket koges sammen med suppevisken, og ærterne koges et par timer, til de kan piskes ud, køres igennem et dørslag.
1. dag: Lidt flæskesuppe blandes i ærterne til det har en konsistens som grød. Serveres med en stor smørklat og koldt mælk. 2. dag: Resten af ærtegrøden - de tykke ærter - blandes med fiæskesuppen til "tynde ærter". Gulerødder og kartofler koges i. Serveres sammen med flæsk, sennep og groft rugbrød. En dram gør godt til! Tips: 1. dag som ærtegrød og 2. dag som ærtesuppe (vælling). |
|
Opskriften er vist 6195 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne