Citronsauce
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kog bouillon og fløde, jævn det med maizenamel udrørt i lidt koldt vand. Pisk æggeblommerne med citronsaft. Tag gryden fra varmen og pisk æggene i. Smag saucen til med salt, peber og evt. citron.
Tag forsigtigt fiskene op af bradepanden og læg dem på varme serveringsfade. Fordel løg, selleri og champignon omkring, hæld saucen over og server straks. |
|
Opskriften er vist 21618 gange,
og udskrevet 607 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne