Risengrødsomelet
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Mælk og gryn koges til en grød og i denne kommes lidt salt og husblasen, der forinden er udblødt på sædvanlig vis. Vanillen stødes med lidt sukker og kommes i fløden, som derefter hældes i grøden. Det hele hældes derefter op i en serveringsskål og serveres med en tynd kirsebærsauce.
Tips: Noget solidt fra Midtsjælland. |
|
Opskriften er vist 8900 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 lyder ikke så lækker men smager sikkert ok |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne