Potteål
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
De rensede ål skæres i stykker på 4-5 cm og lægges i gryde sammen med småtskårne sure æbler, skiver af løg og krydderier. Ifølge gammel skik skal alt lægges lagvis, men det kræver en stor portion, så man kan blot blande tingene i gryden. En ganske lille smule vand tilsættes, og retten skal dampe meget mør, ca. 45 min. Rugbrød spises til.
Tips: Fra Karrebæksminde. |
|
Opskriften er vist 9035 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-11-01 12:33:33 Undskyld men så vidt jeg ved kommer retten fra snekkersten men den er rigtig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne