Potteål

Potteål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
 små ål i størrelse ca. 125 g
l000 g.ål
500 g.æbler
125 g.løg
 timian
 salt
 peber
 
Opskrift:
De rensede ål skæres i stykker på 4-5 cm og lægges i gryde sammen med småtskårne sure æbler, skiver af løg og krydderier. Ifølge gammel skik skal alt lægges lagvis, men det kræver en stor portion, så man kan blot blande tingene i gryden. En ganske lille smule vand tilsættes, og retten skal dampe meget mør, ca. 45 min. Rugbrød spises til.

Tips:

Fra Karrebæksminde.





karakterer:
Opskriften er vist 9035 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-01 12:33:33
Undskyld men så vidt jeg ved kommer retten fra snekkersten men den er rigtig god