Løgsovs, Sjællandsk

Løgsovs, Sjællandsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
 smør eller margarine
 løg
 vand
 mælk
 salt
 
Opskrift:
Løg snittes og koges i smørret plus lidt vand til de er klare, derefter opbages sovsen på sædvanlig vis med mælk og salt.





karakterer:
Opskriften er vist 28211 gange,
og udskrevet 407 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-06 18:20:27
Pröv og tilsät lidt muskatnöd og en håndfuld stegte baconterninger. Ja glem ikke peber. Det bliver alletiders sovs.

  -   2011-01-21 18:43:59
Lol, jo da - husk lige mel

  -   2009-06-29 01:15:23
ingen mel ved opbagning?

  -   2007-08-14 10:51:09
lidt hvid peber giver mere smag