Løgsovs, Sjællandsk
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Løg snittes og koges i smørret plus lidt vand til de er klare, derefter opbages sovsen på sædvanlig vis med mælk og salt.
|
|
Opskriften er vist 28113 gange,
og udskrevet 407 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Affe - 2011-12-06 18:20:27 Pröv og tilsät lidt muskatnöd og en håndfuld stegte baconterninger. Ja glem ikke peber. Det bliver alletiders sovs. Dannie - 2011-01-21 18:43:59 Lol, jo da - husk lige mel joern - 2009-06-29 01:15:23 ingen mel ved opbagning? elndk - 2007-08-14 10:51:09 lidt hvid peber giver mere smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne